Over ons

iD! Training & Development is een samenwerking van ons, Dominique Heemels en Patrick Stritzko. Twee individuele bedrijven werden er in 2014 één, na succesvolle samenwerking in het buitenland. Hoewel we heel verschillende achtergronden hebben, ontdekten we al gauw dat we elkaar aanvullen, scherp houden en eigenlijk gewoon goud zijn. Onze verschillen maakten het mogelijk hiaten in onze individuele situaties inzichtelijk te maken. Dat is precies wat we ook voor anderen doen, voor bedrijven, teams en individuen. We prikkelen, analyseren met je en helpen je blinde vlekken (of die van je collega’s, medewerkers, partners…) zichtbaar te maken. Zodat je door kunt.

Zowel individueel als samen hebben we veel gezien, ervaren en ondervonden, zakelijk én privé. Op sommige dingen zijn we heel trots, andere waren een harde en soms lange leerschool. Maar uiteindelijk is elk proces een cadeautje! Iets waarmee je verder kunt. Voor ons is dat vooral ook om onze kennis, ervaringen en lessen te delen. Want het is niet altijd nodig dat je iets via de moeilijke weg moet ontdekken of het wiel opnieuw moet uitvinden, al weet je dat pas achteraf.

Dominique over Patrick:
Patrick is bovenal een warme, prettige persoonlijkheid. Daarnaast beschikt hij over een scherp waarnemings- en beoordelingsvermogen en deelt zijn bevindingen zonder er doekjes om te winden. Niet altijd leuk om te horen, wél heel praktisch en efficiënt! Hij is in staat met alle lagen binnen een organisatie en de maatschappij te communiceren vanuit een oprechte interesse, je op je gemak te stellen en lastige onderwerpen waar nodig te larderen met de nodige humor. In binnen- en buitenland bouwt hij in no-time relaties voor het leven op, zowel zakelijk als privé. Waar ik me kan verliezen in details, is Patrick altijd in staat het grote geheel te blijven zien. Voor klanten een fijn, betrouwbaar vertrouwenspersoon en adviseur/consult. Voor mij de perfecte sparringpartner en mijn steun en toeverlaat. Voor iedereen een feest om mee te werken!

Patrick over Dominique:
Ik ken Dominique nu zo’n 12 jaar. In die twaalf jaar heeft zij nog nooit een afspraak, deadline of project gemist of niet kunnen afronden. Haar gedrevenheid en passie voor het vak en de intentie om het goed te doen in deze wereld, maakt haar een bijzonder sterk en geliefd mens onder ons.
Als we een voorbeeld willen hebben over hoe het wél moet, dan mogen we zeker een voorbeeld nemen aan haar.
Haar ervaring in binnen- en buitenland maakt haar een goede sparringpartner op vrijwel elk gebied. Zo niet, dan maakt ze zich die zich eigen alvorens ze een gesprek aangaat.
Met een analytisch superbrein heeft zij het vermogen om binnen no-time met een goed gepast advies en een oplossing te komen, die voor elke partij goed voelt!